70-30: dé succesformule voor je mooiste huid

5 jan 2024 | Body care

Bij Nannic zijn we gepassioneerd door het grootste – en meest intrigerende – orgaan van ons lichaam: de huid. Je kunt letterlijk op je gezicht aflezen hoe het met je gesteld is. Daarom is het enorm belangrijk om onze persoonlijke ‘barometer’ jong, stralend en fris te houden. Met het 70-30-principe doe je dat. Dag na dag, jaar na jaar.

Koude, warmte, UV-stralen van de zon, hormonale veranderingen, ziekte, stress, vervuiling … Het zijn maar een paar voorbeelden van de beproevingen waarmee onze huid dagelijks te maken krijgt. Als ogen de spiegels zijn van de ziel, is je huid de projectie van je algemene gezondheid. Gelukkig heeft ze zelf de kracht om zich te herstellen. Zeker wanneer we haar een handje helpen.

Intelligente huid

Wist je dat onze huid ontzettend intelligent is? Ze kan zichzelf optimaal in balans houden, op voorwaarde dat ze in de juiste huidlagen de juiste bouwstenen krijgt aangereikt. Minutieus haalt ze uit je verzorging alle nutriënten die ze kan gebruiken. Alles wat ze niet kan gebruiken, scheidt ze af via de lymfeklieren. Een fantastisch systeem!

Met de huidverzorging van Nannic reik je haar de optimale ‘smoothie’ aan. Die bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen in lichaamseigen vorm. Zo bereiken ze altijd op het juiste moment de juiste huidlaag en kunnen je huidcellen er zelf mee aan de slag. Hierdoor verbetert de gezondheid van je huid zichtbaar én behoud je het resultaat op lange termijn. Ons 70-30-plan garandeert dat!

70% verbetering met thuisverzorging

Ons onderzoek windt er geen doekjes om: door systematisch thuis je huid met Nannic te verzorgen, verbetert je huidkwaliteit aanzienlijk. Een trouw thuisritueel – ’s ochtends en ’s avonds – levert je een verbetering op tot 70%. Dat zie én dat voel je. Jouw huid straalt meer, oogt jonger en voelt gezonder en soepeler. Na drie weken zit je al op een verbetering van 30% (zie schema). Nog eens drie weken later boek je 70% verbetering. Die behoud je zonder problemen wanneer je jouw thuisritueel keurig blijft volgen. Doe je dat niet, dan val je geleidelijk terug naar 30%. Met andere woorden: na je eerste ‘thuiskuur’ van zes weken, boek je sowieso een blijvende resultaatsverbetering.

Naar 100% met je Nannic Skincare Coach

Wil je jouw allerbeste huid onthullen, vandaag én morgen? Plan dan om de zes weken een bezoek in bij een Nannic Beauty Partner. Deze ‘Skincare Coaches’ zijn speciaal opgeleid in de Nannic-producten en -behandelingen. Meer bepaald met het professionele NBE 3000-toestel. Dat werd speciaal ontwikkeld om de Nannic-verzorgingsserums nog gerichter in de huidlagen te laten inwerken. Elke zes weken zo’n behandeling ‘boost’ je huid naar 100% verbetering én zorgt ervoor dat je op die 100% blijft.

Boosten. Detoxen. Vernieuwen.

De NBE 3000 werd speciaal ontwikkeld om je gelaat en lichaam te boosten. Het activeert een hele reeks fysiologische processen en brengt de producten in de juiste huidlagen. Als bonus bezorgt het je ook nog een heilzame detox door je lymfesysteem te stimuleren.

Ga voor de volle 100%

Het principe is dus simpel: de resultaten blijven maximaal zolang jij gedisciplineerd je Nannic-programma volhoudt. Thuis én minimaal één keer om de zes weken bij je Nannic Beauty Partner. Neem dus maar al afscheid van je fijne lijntjes, pigmentvlekken, roodheden, verslapping en dofheid. En verheug je op een stralende huid die blaakt van gezondheid!

Meer weten over het 70-30-principe? 

Maak vandaag nog een afspraak bij je Nannic Beauty Partner in jouw buurt.

Door consequent thuis te smeren en je elke zes weken te laten verwennen bij je Skincare Coach, behaal én behoud je de beste resultaten.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Deze interesseren je misschien ook wel.

gERELATEERDE stories

Zag je deze stories al?

0