Stratum Symbiosum®: zes potjes pure power

15 feb 2024 | Body care, Miscellaneous

Ik durf best beweren dat ik ‘mee’ ben in beautyland. Mijn badkamerkast puilt nog net niet uit en ik probeer graag nieuwe dingen. Maar ik ben ook – vooral ’s avonds – het type dat nogal eens ‘selectief’ durft te zijn qua verzorgingsritueel. Ik geef grif toe dat ik weleens een keertje durf overslaan. Mijn nieuwsgierigheid werd dus enorm geprikkeld door het mysterieuze doosje Stratum Symbiosum®. Zes flesjes, heb ik daar de discipline wel voor? Ik wil het alleszins proberen.

De eerste kennismaking

Ik besluit diezelfde avond om kennis te maken met mijn nieuwe verzorgingsritueel. Ik verwijder gedisciplineerd mijn make-up (en doe zelfs wat extra moeite) om mijn huid voor te bereiden op wat er gaat komen. Net wanneer ik een flinke plens water in mijn gezicht wil gooien voor de reiniging, bedenk ik me dat ik misschien best eerst even de gebruiksvoorschriften lees. En gelukkig maar, want de Pore Care Cleanser moet aangebracht worden op een droge huid. Een klein pompje volstaat al om te verdelen over je gelaat en hals. Even laten inwerken, en afspoelen. In het begin is dat een beetje vreemd, maar het went razendsnel. Het Pore Refiner Serum zorgt voor instant verfrissing en trekt razendsnel in. Het voelt dus totaal niet overbodig om een tweede serum aan te brengen: het Stem Cell Recovery Serum (de naam alleen al klinkt efficiënt). Terwijl ik in bed stap, vind ik het een fijne gedachte dat mijn huid een herstellende nacht te wachten staat.

“Net voor ik een grote plens water in mijn gezicht wil gooien, bedenk ik me dat ik misschien best eerst even de gebruiksvoorschriften lees.”

Een frisse start

Het ochtendritueel start opnieuw met de bijzondere Pore Care Cleanser. Vervolgens wrijf ik de Hyaluron & Agave Toner over mijn gelaat. Daarna breng ik het Vitamin D Serum aan. Ook dat trekt razendsnel in. De heerlijke hyaluroncrème voelt zalig op mijn huid: eerst heel vochtig, maar mijn huid slorpt hem als het ware op. Die had dorst, blijkbaar. Wanneer ik in de spiegel kijk, merk ik dat mijn huid er smooth uitziet. Ze voelt ook heerlijk zacht. Mijn make-up laat zich prima aanbrengen en doorheen de dag heb ik geen enkele keer het gevoel dat mijn huid glimt. Een hele prestatie voor mijn gemengde huid!

Zichtbare resultaten

Na vier weken moet ik toegeven dat ik aangenaam verrast ben. Want ik merkte dat mijn huid de laatste maanden toch wat extra aandacht vroeg: op mijn linkerwang kreeg ik af en toe last van rode vlekjes en bultjes. Daar is amper nog iets van te zien. Mijn huid voelt werkelijk gladder aan en straalt. Ik merk dat ik minder de neiging heb om foundation te gebruiken als ik naar buiten ga, simpelweg omdat mijn teint veel egaler is. Maar ik ben niet enkel verrast door de producten. Het Stratum Symbiosum®-programma gaf me net dat extra zetje om gedisciplineerd – ja, zelfs na een avondje uit – mijn huid te reinigen en alle stappen te doorlopen. Ik ben dus best trots op mezelf: intussen heb ik er weer een goede gewoonte bij. Daar zal mijn huid zeker niet rouwig om zijn.

Stratum Symbiosum® is een echte allround-verzorging die geschikt is voor elk huidtype, zelfs het meest gevoelige. Waarom dat zo is? Dat ontdek je hier.

Ik merk dat ik minder de neiging heb om foundation te gebruiken, mijn huid oogt veel egaler.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Deze interesseren je misschien ook wel.

gERELATEERDE stories

Zag je deze stories al?

0